Naprapati för företag

Du kan vända dig till mig både som privatperson, som företag eller som förening. Jag arbetar både förebyggande och med besvär som redan uppstått. Läs mer nedan.

Kontakta mig

Gladare och piggare anställda!

Jag hjälper idag många företag. De kan skicka sina anställda till mig och få förtur. Då kan jag arbeta både i förebyggande syfte och även ge snabb hjälp vid behov. Resultatet ger gladare, piggare och mer aktiva anställda! I förebyggande syfte undersöker man musklernas styrka och längd samt bedömer vilka muskler och leder som behöver bli mer stabila och ger därefter tips om övningar.

Ergonomiskt tänkande 

Det ergonomiska tänkandet är också en viktig del av detta arbete. Jag kan komma ut till ditt företag och göra ergonomiska undersökningar på arbetsplatsen så att lokalerna kan bli godkända av Arbetsmiljöverket. Jag jobbar då med arbetsställningar, ljus, ljud, vilorum, träning och allmänt hur de anställda tar hand om sig själva.

Mälarbadens Naprapatklinik Foppa Forsberg

Kontakta mig här så ringer jag upp dig.

Kontaktformulär från hemsidan