Kvalitetssäkring och förebyggande av skador i föreningar

Kontakta mig
Mälarbadens Naprapatklinik Foppa Forsberg

Jag arbetar också med föreningar, bl a

  • Mälarhöjdens Fotboll
  • Mälarhöjdens Tennis
  • Solflickorna
  • IF Swithiod handboll
  • Cliff Handboll
  • Sannadal Handboll
  • Brottningsklubben BK Athen

Även sporter som artistisk gymnastik, cheerleading och truppgymnastik ingår i mitt arbetsområde. Jag kan kvalitetssäkra idrottare genom att ge kunskap om brister inom styrka, stabilitet, rörlighet och koordination och även förebygga så att det inte uppstår skador. Min kollega John Silvander är med och dokumenterar allt.

Barncancerfonden

Eftersom jag har ett stort engagemang i Barncancerfonden finns en förståelse och kunskap i att också ta hand om sköra patienter. Läs mer här.

Kontakta mig här så ringer jag upp dig.

Kontaktformulär från hemsidan